Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
200_festivalpass_solgt (2)
Leder i hovedkomiteen til Millionfisken Torkel Rørstrand forteller at teltcampen blir under årets festivalhelg også. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Teltcampen er reddet:

Har funnet ny løsning

SJØVEGAN: Hovedkomiteen for Millionfisken kunne endelig gi ut den gledelige beskjeden om at teltcampen blir å finne sted under årets Millionfiskcamp.


Under første evalueringsmøte etter Millionfisken 2017 ga representanter fra politiet streng beskjed om at teltcampen ikke kom til å bli noe av under festivalhelga i 2018. Dette har hovedkomiteen nå funnet en løsning på, som både deltakerne og politiet er fornøyde med.

I et Facebook-innlegg fra Millionfisken inviterte de alle teltcampere til festivalhelga 2018:

(Saken fortsetter under innlegget)

– Vi har fått til en ny løsning hvor vi plasserer teltene mellom bobilene og campingvognene, sier leder i hovedkomiteen Torkel Rørstrand til Salangen-Nyheter. Han oppfordrer videre til å være rask med å bestille seg teltplass, men også plass på campingen generelt.  – Plassene blir å ligge tilgjengelig helt til det er fullt, her gjelder altså først til mølla-prinsippet, sier Rørstrand.

Blandete følelser
Han utelukker heller ikke at enkeltpersoner kan bli avvist under bestilling av teltplass. – Om det er noen vi vet har laget mye bråk tidligere, så vurderer vi å avvise bestillingen deres, sier Torkel Rørstrand.  Deltakerne har blandete tilbakemeldinger til nyheten. "Hvorfor blir teltplassene spredd rundt omkring? Trur hele sjarmen med telting blir borte da?" er en av kommentarene Millionfisken har fått. Andre jubler for at Millionfisken har klart å opprettholde et slikt tilbud.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS