Politikere, nærings- og reiselivsaktører var tidligere denne uken samlet på Radisson Blu Plaza i Oslo i forbindelse med den årlige reiselivskonferansen Nord i Sør. Tor Lyngmo fra Fjellkysten AS i Lavangen var som vanlig til stede for å være med å fremme nordnorsk reiseliv, møte samarbeidspartere og etablere nye bekjentskap. - Vi bruker denne konferansen aktivt for å synliggjøre oss, møte samarbeidspartnere og samtidig skape nye kontakter. I tillegg er det i løpet av konferansen mange interessante innlegg. Det gikk veldig bra, vi deltok på mange gode møter, og har mye spennende vi skal ta tak i og jobbe med fremover, sier Lyngmo til nettavisen. At en så stor konferanse er givende legger Fjellkysten-gründeren ikke skjul på. - Det er alltid inspirerende å møtes på Nord i Sør, og det oppstår mange interessante dialoger, og det er veldig bra, opplyser Tor Lyngmo.

Lyngmo_paa_NiS_ARTIKKELFOTO.jpg
Fjellkysten AS har opplevd en positiv start på det nye året. Trafikken er større enn noen gang tidligere. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Jakten på Nordlyset
Den nå pågående tv-serien Jakten på Nordlyset har også preget turisthotellet i Lavangen. Lyngmo forteller at programmet er en god presentasjon av reiselivet og turismen i Nord-Norge som virker til å være i stadig økning, i hvert fall for Fjellkysten. - Vi har opplevd en god start på året, senest i helga hadde vi 35 turister fra Kina her. Vi har så langt hatt mer enn noen gang, det har vært hektisk, men artig. Dette er nok et resultat av mye langsiktig markedsføring og mange regionale aktiviteter og slik som har påvirket oss i en positiv retning. Det virker også til at vi har blitt et mer populært sted for arrangementer etter oppussingen.