Det var mye akrobatikk å se inne i Salangshallen under kretsmesterskapet i turn på søndag. Det var totalt rundt 150 turnere, både lokalt og regionalt som var med å deltok både frittstående, tumbling og trampett. Her var lag fra Bardufoss, Senja, TUIL, Tromsø turnforening, Bardu, STIL, Harstad, Salangen og Sørreisa.

12_turn_kretsmesterskap_artikkelfoto1.jpg
Nadja Johnsen og Aniken Bekkeli fra hovedkomiteen syntes det var et bra oppmøte på kretsmesterskapet. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Fornøyd med oppmøte
Det ble anslått å være rundt 200 tilskuere oppe på tribunen, noe Aniken Bekkeli og Nadja Johnsen fra hovedkomiteen var veldig fornøyd med. – Det er bra med folk her i dag og vi har solgt bra i kafeen, noe som vil være med å bidra til laget. Det har vært god innsats her i dag blant turnerne også, forteller Aniken og Nadja.

12_turn_kretsmesterskap_artikkelfoto2.jpg
Som førstegangs deltakere syntes trener Ole Westby at gjengen fra Sørreisa gjorde en god innsats. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Førstegangs deltakere
Fra Sørreisas turnlag var blant andre Linea og Matias – Vi deltok på trampett og det syntes vi gikk veldig bra, vi er fornøyd, sier Linea og Matias. Trener for Sørreisa er Ole Westby – I og med at dette er første konkurransen de er med på så syntes jeg de gjorde det veldig bra. Vi har trent spesifikt på trampett siden i slutten av november, men de har vist en veldig bra utvikling, forteller Westby til nettavisen.