Gjengen ved Extra Sjøvegan begynner å bli klar for innflytting i nye lokaler. Som en ekstra liten push før flyttingen så kom representanter fra kjeden til Sjøvegan for å avholde en kick-off for de ansatte ved Extra Sjøvegan. – De er kommet hit for å motivere oss, men vi får jo Norges fineste Extra butikk så det er klart vi er motivert allerede. Men det har vært et veldig innholdsrikt og hyggelig besøk og vi har hatt en veldig trivelig kveld, forteller butikksjef ved Extra Søvegan, Agnar Magne Fosbakk.


Stolte over Sjøvegan
Assisterende kjedesjef ved Extra, Andreas Ruud forteller at dette kick-off opplegget er noe som Extra holder for sine ansatte i forkant av nyåpninger og re-åpninger av sine butikker. – Det vi gjør er å motivere, engasjere og styrke troen på det vi driver med. I løpet av kvelden har vi hatt en konseptgjennomgang slik at alle vet hva Extra står for og hvem vi er. Gjengen her på Sjøvegan er uten tvil et ekte vinnerlag som vi er stolte over, og de har tro på seg selv. Jeg unner de virkelig dere nye butkk, forteller Ruud i intervju med nettavisen.

 

Extra_kick_off_artikkelfoto.jpg
Den energiske foredrgsholderen Morten Brandt holdt et humoristisk og innholdsrikt foredrag for de ansatte ved Extra Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN