For omlag en uke siden sendte kunster Siv Heidi Rognmo inn ett av sine verk til en nettbasert avstemmingskonkurranse for dyreportrett kalt Pet Portraits. – Jeg sendte inn en pastelltegning jeg hadde gjort på bestilling for en kunde for en stund tilbake. Jeg oppsøkte kunden for å høre om det var greit at jeg sendte inn dette verket til konkurransen, og kunden sa det var greit, opplyser Rognmo til nettavisen. Omlag ett døgn etter at avstemmingen hadde startet lå Siv Heidis verk på første plass, med hele hundre stemmer over andreplassen.


Første gang hun er med
Siv Heidi er en veldig talentfull og allsidig billedkunstner, men er svært overrasket over at hennes verk nå ligger på første plass. – Det er første gang jeg er med på dette, og det er jo veldig artig at jeg har fått så mange stemmer. Det er jo ingen fagjury her, så det handler nok litt om å ha mange og gode venner som er ofte inne og stemmer, opplyser Rognmo i intervju med nettavisen.

 

petportrait_artikkellfoto.jpg
Denne flotte tegningen gjort med tørrpastell av salangsværingen Siv Heidi Rognmo ligger nå på topp med et forsprang på over hundre stemmer i den nettbaserte avstemmingskonkuransen Pet Portrait. Avstemmingen slutter den 4. mars, og de fem beste får en flott premie med kustutstyr. ILLUSTRASJON: SIV HEIDI ROGNMO