Mens normale folk velger å dra på hyttetur eller besøke familie og venner i vinterferien velger musikklærer i Lavangen, Geir Ove Mortensen å tilbringe ferieuken sin inne på musikkrommet på skolen. – Man er bra heldig som får lov til å tilbringe ferien sin på arbeidsplassen, skryter Geir-Ove Mortensen fornøyd.

 

GOM_i_studio_artikkelfoto.jpg
 – Man er bra heldig som får lov til å tilbringe ferien sin på arbeidsplassen, skryter Geir-Ove Mortensen fornøyd. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN


Store ting på gang
Det er av fri vilje han velger å benytte fritiden sin inne på musikkrommet hvor han for tiden jobber med flere spennende musikalske prosjekter. –  Det er mye hemmelig og spennende som foregår her inne bak lukkede dører. Akkurat nå sitter jeg sammen med Markus Nicolaysen og jobber med å lage en sang som han skal fremføre på UKM. Dette er bare ett av mange prosjekter som jeg holder på med denne uken, jeg har også litt arbeid sammen med Mona Digre også, sier en heller hemmelighetsfull Mortensen til nettavisen.

 

GOM_i_studio_ingress.jpg
Markus Nicolaysen og Geir-Ove Mortensen jobber sammen med å lage en sang som markus skal fremføre på UKM den 24. mars. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Travel vinterferie for Markus
Sangeren Markus Nicolaysen har hatt en travel vinterferie, og har i løpet av disse dagene vært i Lofototen, kjørt snowboard og vært i Oslo på konsert med Markus og Martinus i Oslo Spektrum. – Det har vært en bra ferie, nå skal det bare jobbes mot å få denne sangen på plass frem til UKM den 24. mars, sier Markus Nicolaysen til nettavisen.