Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
landgang_millionfisken_forside
Det er Marina Solutions som har fått oppdraget å levere og montere brygga til Millionfisken i havna i Sjøvegan-sentrum. FOTO: SANDER JOHANNES KARLSEN

Millionfiskenbrygga monteres permanent:

Brygga i havn!

SJØVEGAN: Millionfisken har nå investert i en egen brygge av betong. Den blir permanent og er et flott tiltak for både besøkende og fastboende.


Brygga er 88 meter lang og er laget av betong. Den er mindre enn bryggene Millionfisken har lånt av Forsvaret tidligere, men Torkel Rørstrand sier til nettavisen at den nye bryggen er helt annerledes og bygget på en annen måte. – Det er plass til masse båter, de plasserer seg jo på yttersiden av hverandre og størrelsen har jo alt å si så å gi noe konkret tall på hvor mange båter det er plass til blir umulig, sier Rørstrand til Salangen-Nyheter søndag kveld.


En million kroner
En slik brygge som monteres nå koster en million å kjøpe og montere, og selskapet som gjør begge delene heter Marina Solutions. De er et totalleverandør firma av alt innenfor marinaanlegg og har hovedkontor i Ørsta i Sunnmøre og har salgskontor og lager i både Ålesund og Bergen. Tirsdag er dagen bryggen skal stå ferdig,og bli å stå ledig for deltakerne til Millionfisken 2018 da. – Det blir gitt ut mer informasjon for leie av bryggeplass en gang etter Millionfisken, avslutter Rørstrand til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS