Polar Park har fått midler fra Miljøverndirektoratet for å sette opp en hinderløype. Løypa består av i hovedssak av elleve poster, men det blir kun ti i første omgang. Daglig leder hos Polar Park, Jens Kristian Dybwad forteller at parken ønsker å trekke flere barnefamilier. – En hinderløype for barn i alle aldre passer perfekt for barnefamilier, sier Dybwad.


Herme etter rovdyrene
Løypa blir å bestå av poster hvor ungene skal få føle hvordan det er å være dyr. Med aktiviteter som å hoppe like langt som en gaupe, eller at du skal snike deg innpå en elg. Aktivitetene blir beskrevet på hver post, men ungene må løse oppgavene selv

(Artikkelen fortsetter under bildet)
hinderloype_polar_park-3.jpg
Det meste av utstyr er på plass for å montere. Løypa skal bestå av elleve poster. FOTO: JENS KRISTIAN DYBWAD, POLAR PARK

Ungene skal like seg
Dybwad forteller at ungene har tidligere likt seg best der husdyrene holder til. – Jeg håper løypa blir utfordredende og spennende, slik at barn i alle aldre blir å stortrives!. De ansatte er postitiv til den nye hinderløypa, og det er en god nyhet for bedriften at det er mer å gjøre for barna.


Ferdig i midten av august
Dybwad forteller at juni måned ikke har gått etter planen når det gjelder besøkstallet. – På grunn av det mindre gode været har ikke juni vært en god måned for oss, men juli derimot ser ut til å bli bra.