Ved Elvelund Camping har Tor Arne Chruickshank og resten av staben opplevd en god sommersesong og tallene holder seg helt på det jevne. Nytt av året er at de nå har en mer begrenset meny. – Det har vært stabilt med turister i år, men ettersom vi har kuttet litt ned på mattilbudet har vi opplevd litt nedgang i antall spisegjester, men det er enda en god del som kommer hit å spiser. Vi har også en del turister fra Finnland og Nederland som tar en natt eller to her mens de er på gjennomreise, sier daglig leder ved Elvelund Camping, Tor Arne Chruickshank til nettavisen.

 

Dårlig med sjøørret
Ettersom Elvelund camping ligger idyllisk til innerst i Sagfjorden rett ved utløpet til den populære Salangselva er det en god del fiskegjester innom campingplassen i løpet av sommeren, både for overnatting eller for å få fiskekort i vassdraget. Chruickshank forteller til nettavisen at sjøørretfiske har ikke vært optimalt i år, men det har vært fangstet en merkbar økning villaks. – Det har vært tatt mye villaks denne sesongen, så det er jo bare å håpe at vi i år når gytebestandsmålet slik at det kanskje kan åpne for laksefiske igjen til neste år. Kortsalget har også vært på det jevne, til nå er det rundt 2 500 fiskekort, sier Tor Arne.

 

Kafeen stenger for sesongen den 14. september, og fiske i Salangselva avsluttes den 15. september. Frem til da er er deler av elva åpen for fiske. Fiskekort fåes kjøpt hos Elvelund Camping.