Med en reise som startet i Sverige, har Zhang Xiao, Zhang Linya og resten av den livlige gjengen fra Kina kjørt over landegrensen og over til Nord-Norge. Med fantastiske opplevelser og utsikter som mål å fotografere, har de stoppet på flere steder for å fange momenter de kan ha som minne for livet. Utsikten fra Lundbrygga var nok til at de måtte ta en tur innom Sjøvegan og knipse noen bilder med Årbostadtinden som motiv. – Dere har et veldig fint land, forteller Zhang Xiao med et smil.

TURSITER_PA_BESOK_INGRESS2.jpg
Denne gjengen har reist fra Sverige, deretter inn til Norge før de etter fire oppholdsdager reiser videre til Finland. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Snill lokalbefolkning
Reisen til flokken skal ende i Finland, men de fire neste dagene som skal tilbringes i Norge, gleder de seg voldsomt til. Spesielt etter at lokalbefolkningen har stilt opp for å hjelpe dem. – Lokalbefolkningen er veldig snill. Vi har blitt tilbydd å fått bilen vår måkket for snø, før vi kjørte videre. Vi føler oss veldig velkomne her, avslutter Xiao før de setter seg i bilen og kjørte videre til neste destinasjon; Senja.

TURSITER_PA_BESOK_INGRESS.jpg
Et siste knips før de reiste videre. FOTO: JON HENRIK LARSEN.