www.salangen-nyheter.com

dikt_til_trineINGRESS
Gunnar Sæbø ble provosert av hva Venstre-leder, Trine Skei Grande sa under debatmøtet på tirsdag, og svarte med å skrive et dikt med hilsen til lederen selv. ARKIVFOTO

– Ble en voldsom respons:

Skrev dikt til Venstre-leder

SJØVEGAN: Tidligere denne uken talte Venstre-leder, Trine Skei Grande for hele Norge og kalte småkommuner "hyggelige små klubber". Dette vakte sterke reaksjoner, også fra Salangens lokale dikter, Gunnar Sæbø.


Venstre-lederen, Trine Skei Grande vakte sterke reaksjoner i bygdenorge da hun under debattmøte i regi av Kommunenes Sentralforbund på tirsdag omtalte små kommuner som «hyggelige små klubber». Dette fikk lokal ildsjel og dikter Gunnar Sæbø i Salangen kommune til å reagere, og deretter skrive et dikt, rettet direkte mot Venstre-lederen selv.

Vett fordelt i Norge
– Det er sjeldent jeg ytrer meg så mye om slike saker, men at Trine kaller småkommunene for "hyggelige små klubber", og påpeker vi mangler kompetanse gjorde meg sint. Det finnes veldig mye kompetanse hos oss, og vettet føler jeg er godt fordelt i Norge. Hun la opp til det selv, og provokasjonen fikk meg til å skrive dette diktet hilsen til Trine.

Les diktet under:

dikt_til_trineBIG2.jpg


Hør utdraget som vekket reaksjoner i alle småkommunene under:

Kilde: NRK Nordland 

 

Til nyhetsarkivet