Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ingen eiendomsskatt

De folkevalgte politikerne i Salangen valgte ikke å innføre eiendoms-skatt for året 2010. - Jeg tror nok at eiendomsskatt etterhvert vil presse seg frem om ett år, sa SVs representant Frode Hansen.


Kommunestyret i Salangen ble samlet til det siste møtet for året 2009 i går på torsdag. På møtet var det budsjettet som ble mest debatert av representantene. I tilegg var det opprettholdelsen av Sjøvegan videregående skole, og strategien for å jobbe videre for å forebygge nedleggelse av skolen.


Eiendomsskatt
Også spørsmålet om eiendomsskatt kom opp blant representantene. Arbeidpartiet er i mot innføring av eiendomsskatt i Salangen. - Vi i Arbeiderpartiet kan ikke gå inn for en innføring av eiendomsskatt. Dette for at vi har det programfestet hos oss, sa APs representant, Åshild Bendiktsen fra talerstolen.


Positive
Men derimot SVs represenant, Frode Hansen ønsket innføring av eiendomsskatt. - Jeg tror at spørsmålet om eiendomsskatt er en mulighet for å kunne få gjort noe med Salangen skole, sa Hansen fra talerstolen i kommunestyret. Også administrasjonssjef Elisabeth Nutti var positiv til eiendomsskatt. - Jeg som administrasjonssjef er positiv til at vi hadde fått det innført i kommunen, sa Nutti til nettavisen. Men kommunestyret vedtok å ikke innføre eiendomsskatt. Alle stemte i mot, foruten om SVs Frode Hansen. ( Klikk på bildet - for å se opptak fra hele møtet )

Til nyhetsarkivet
Tips en venn