Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ingen ny lucia-rekord

Det ble ikke slått noen ny rekord med antall mennesker i luciatog på Sjøvegan i går kveld. Men likevell var det god og flott stemning.


Salangen Næringsforening arrangerte i lag med elevrådet ved Sjøvegan videregående skole et fakkeltog som både skulle skinne for luciafeiringen, men også for å sympatisere med det som skjer rundt den videregående skolen på Sjøvegan. Tirsdag skal det vedtas opplæringstilbudet for 2010/2011 i fylkesrådet, og da kan Sjøvegan og skolelinjene stå i fare.


Ingen ny rekord
Det ble ingen ny verdensrekord i forbindelse med luciafeiringen, slik som næringsforeningen håpet på. - Vi er likevell veldig glad for de rundt 250 menneskene som møtte opp her. Det er skikkelig sporty gjort av alle, sa leder i næringsforeningen, Morten Mikalsen.


Kafe og kaker
Det var ikke bare fakkeltog som sto i fokus søndag kveld på Sjøvegan. Sangkoret Vårkvad arrangerte kafe i de gamle lokalene til Sport1 på Strandsenteret. Her serverte de god varm kaffe i tilegg til kaker som verdens beste. - Det er en koselig liten kafe de har fått til her i lokalene. Kaken var også god, sa kafegjest Karl Paulsen. Salangen-kunstneren Ellinor Liljedal stilte også ut bildene sine på kafeen, og det var mange som tittet på dem.  ( KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEOSNUTT FRA FAKKELTOGET )

Til nyhetsarkivet
Tips en venn