Det har vært innbrudd i kommunehuset i Strandveien natt til torsdag 28. februar. Gjerningspersonen eller personer har knust glasset til inngangsporten i underetasjen for å komme seg inn i bygget. Selve innbruddet har skjedd i mellom klokken 23.00 på onsdag 27. februar, og klokken 06.00, torsdag 28.februar, men det er enda ikke avklart om noe gjenstander har blitt stjålet fra bygget. En patrulje har i formiddag vært på stedet og gjennomført sporsikring.

*saken fortsetter under bildet*

innbrudd_pa_isis_bygget_INGRESS2.jpg
Børge Lind forteller til nettavisen at innbruddsforsøket vil bli anmeldt. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ikke bra
Børge Lind ved teknisk avdeling forteller nettavisen at det ikke er godt å si om dette var ment som et innbrudd eller bare hærværk, men at saken tas med full alvor. – Lennsmannen skal komme så snart som mulig og få en oversikt over situasjonen, forteller Lind, og kommenter videre at skaden ikke er for omfattende og at det skal holde å skifte ut de to knuste rutene etter at politiet har gjort jobben sin. Det er for øyeblikket ingen mistenkte i saken.

Salangen kommune er svært interessert i tips dersom det er noen som har observert noe i det aktuelle tidspunkt.
Tips kan gis til formann Børge Lind på tlf. 48180870 (e-post  borge.lind@salangen.kommune.no) eller teknisk sjef Reidar Berg på tlf. 90131296 (e-post  reidar.berg@salangen.kommune.no)     

For kontakt med politi, ring 02800.

 

innbrudd_pa_isis_bygget_BIG2.jpg
Det er også dukket opp flekker på porten som ligner svært mye på blod, på begge sidene av den knuste ruten i porten. FOTO: JON HENRIK LARSEN