Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
hands-2906458_1280 copy
Tirsdag 9. april inviteres det til åpent folkemøte i Salangen om helse- og omsorgs plan. Prosjektleder Ellen J. Bertheussen ønsker alle salangsværinger fra 0 til 100+ å ta del i møtet å si sine meninger, ønsker og synspunkter.

Folkemøte om helse- og omsorgs plan:

Inviterer til viktig møte

SJØVEGAN: Tirsdag 9. april inviteres det til åpent folkemøte i Salangen om helse- og omsorgs plan. Prosjektleder Ellen J. Bertheussen ønsker alle salangsværinger fra 0 til 100+ å ta del i møtet å si sine meninger, ønsker og synspunkter.


 

Salangen kommune har tidligere kun hatt delplaner for helse- og omsorg, men etter anbefalinger fra politikerne ønsker de nå å invitere til et folkemøte der samtlige salangsværinger kan få være med å dele sine meninger og ønsker om hvordan Salangen skal være å leve i. Dette vil derfor være den første helhetlige helse- og omsorgsplanen for kommunen.


Kjerneverdier i planen
Prosjektleder, Ellen J. Bertheussen sier til nettavisen at de har lagt noen mål for planen der mestring, forebygging og god helse for alle er stikkord som blir vektlagt. – Vi vil også se på hvordan vi skal løse de utfordringene som er i forhold til tjenesteproduksjon, også i fremtiden. Kommunen vil ikke bare se på dagens behov men også legge ressurser i å kartlegge hva fremtidens utfordringene vil være. I den anledning ønsker vi nå absolutt alle salangsværinger hjertelig velkommen til folkemøte tirsdag 9. april inne på Lysthuset for å være med å påvirke, oppfordrer Ellen Bertheussen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS