Det var en god stemning i kirken på lørdag kveld da Gisund-koret og Jardar Johansen fra Tromsø kom gående opp midtgangen i forkant av konserten i Salangen kirke. Til tross for at de hadde hatt litt tekniske problemer før konserten, var ikke dette noe som man merket under lørdagens julekonsert.


Trolsk
Da Jardar slo første akkorden på gitaren var hele kirken spent. Alle i kirkerommet ble øyeblikkelig tatt med storm av Jardars fantastiske stemme, og energiske sang. Dette er uten tvil den vakreste julekonserten som finnes. Hele kirken var godt oppfylt med menesker. Rundt 140 personer fikk med seg konserten lørdag kveld. Selv de aller aller minste ble fasinert av sangen, og danset til de flotte rytmene.

jardjarjulekonsertbig2.jpg
Rundt 140 mennesker hadde kjøpt billett til Jardar Johansens julekonsert lørdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Tradisjon
Det er blitt som en tradisjon for mange å være på Jardars julekonsert. - Det er så godt å roe ned, og få julestemningen inn på denne gode måten, kommenterte en dame fra publikummet. Det ble rom for mye ettertanke under konserten, når man går inn i en slik stemning.


Julesanger
Gisund-koret gjorde også en fantastisk jobb, og sammen med orkesteret ble hele setningen utrolig bra. De gode tradisjonelle julesangene fylte hele kirken på en svært enorm måte, når de blir fremført av disse utrolig flinke personene. Eva Line Nergård var solist på en sang, og hadde i tillegg en utrolig flott presentasjon sammen med Jardar i en duett mot slutten av konserten.


Fortellinger
At Jardar i tillegg legger rom for litt humor under konserten krydrer det hele med det lille ekstra. Denne konserten er absolutt å anbefale. Har man ikke tid, bør man ta seg tid. For å slappe av på denne måten, og lytte til musikk, føle stemning, er ubetalelig. Vi trenger alle en påminnelse som denne, om hva jula er.


Klikk på bilder under, om du ønsker og se video fra konserten.