Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
kirkelysbig
På bildet: Mange hadde tent lys på gravene på kirkegården julaften - dette i god tradisjon. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Jula ble ringt inn.....

Julefred i Salangen !

Det var godt med folk i Salangen kirke på begge gudstjenestene denne julaften også. Mange utflyttede var kommet hjem for å feire julen i lag med familie og venner.


Nå litt over klokken 17.00 ble julen ringt inn, også her i Salangen. Lyden av kirkeklokkene som slo hørtes godt over hele Sjøvegan. Oppmøtet på de to julegudstjenestene i Salangen kirke var stort. Mange utflyttede salangsværinger er kommer hjem for å feire julen ilag med venner og familie. Det var sogneprest Kim Astrup som hadde begge gudstjenestene denne julaften. Barnekoret til Salangen menighet bidro på gudstjenesten klokken 14.30. Også den lokale artisten Trine Dahlberg sang i kirken under den siste gudstjenesten.


Tradisjon med lys
Mange familier har gjort det til en god tradisjon å dra på kirkegården før eller etter gudstjenesten og tenne lys for familie eller bekjente som hviler der. Det er et spesielt skue og se alle lysene i snøen på kirkegården slik nettavisens fotograf gjorde julaften ettermiddag før gudstjenesten.


Julehilsning
Jeg i nettavisen håper at alle dere lesere får en fin og rolig julefeiring. Nettavisen tar nå en liten jule- og romjulsferie. Dersom hendelser skulle skje, er det bare å tipse oss på vakt telefon 957 900 86.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn