Igjennom 19 år har Salangen Husflidslag arrangert sin vante husflids- og håndtverksmesse i kulturhuset på Sjøvegan. I år var intet unntak. Lørdag formiddag stilte utstillere i fra hele kommunen og noen fra Narvik med sine produkter i storsalen på kulturhuset. 

- Veldig bra oppslutning, flere besøkende enn vi hadde regnet med. De utstillerne jeg snakket med var godt fornøyd med salget og det er vi også i husflidslaget, sier leder Hulda Strokkenes til nettavisen. 

julemessehusflidslagbig3.jpg

Besøk

Mellom 150-200 mennesker var innom husflid- og håndtverksmessa til Salangen Husflidslag lørdag. Messen er hovedinntekt for det lokale husflidslaget.

- Det er en veldig rar tid nå. Og arrangere noe nå gjør man med en viss uro. Det virker som det er mer smitte. Vi synes det satte et visst preg på messa, inklusiv besøket. Det var likevel et jevnt besøkt fra morgenen av, men da munnbindkravet kom merket vi det kjapt, og ettermiddagen var stille. Det er også inntrykket de andre med utslag bemerket. Vi holder messa for å betale husleia på Indrgård grendehus, sier Hulda Strokkenes til nettavisen. 

julemessehusflidslagbig2.jpg
Husflidslaget hadde laget mye god hjembakst som de også solgte på messen. FOTO: JON HENRIK LARSEN