Klokken 15.10 lørdag ettermiddag ble julegrana i sentrum av Sjøvegan tent, og både små og store kunne feire tenningen med gang rundt juletreet. Tilstede var Salangens ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo som sto for den offisielle tenningen. Været var heller ikke særlig flott, med snø og sterk vind. Men tenningen av julegrana ble likevell gjort. 


Glede
Det var mange blide fjes å se i snøkovet og ungene spesielt syntes det var stas med lysene på det store og flotte juletreet midt i sentrum. Mange hadde også funnet frem nisselua og noen var sågar helt utkledd. Gøy var det i allefall å se alle de blide og glade ungene som virkelig koste seg. Og etter hva nettavisen kunne observere så virket det som om de voksne koste seg like mye som ungene.


Konsert
Etter at julegrana var tent og alle hadde gått rundt juletreet, åpnet dørene til kulturhuset. Her hadde et gjeng flittige hjelpere i 9.klasse allerede holdt på med forberedelsene ei stund så publikum kunne komme til dekket bord. Her hadde de ordnet slik at publikum kunne kjøpe både kaffe og brus og et stykke kake de kunne kose seg med.