Salangshallen var pyntet fint til temaet for årets juleoppvisning, nemlig fra filmen "Frost". I år var det hele 90 turnere som kunne vise seg frem på juleoppvisningen. Åtte ulike turninnslag ble fremført til publikums store begeistring. Men mest sjarmerende var nok de aller minste, som med fin musikk balanserte lett igjennom sitt program på juleoppvisningen.

juleoppvisningbig2.jpg
Her er det 3-5 år- troppen som viser seg stolt frem ilag med trenerne Tove Sletten og Maylén Kristoffersen. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Store prestasjoner
Det var en tydelig stolt leder for trenerne, Hedvig Kristensen som underveis kunne fortelle om det som hadde skjedd den siste tiden på treninger og med oppladningen til juleshowet. I starten av showet fikk de minste gymnastene, ikledd turndrakter med blå farger, vise sine ferdigheter. Videre utover var det de mer eldre som opptrådte med aktiviteter på blant annet trampett. I pausen var det selvsagt loddsalg og kaffe og kaker før det hele avsluttet med ett fellesprogram fra de aller minste til de eldste, noe som det virkelig sto respekt av for en flott turnforening som har hatt juleoppvisninger i 30 år.