Salangen-Nyheter er en nettavis i stadig vekst. I dag er det fem personer som jobber i redaksjonen og administrasjonen til daglig, men alt gjøres ikke bare der. Man er avhengig av masse frivillige. Salangen-Nyheter er ikke bare nettavisen, men også web-tv og det er her de frivillige kommer inn. Pr. i dag sendes det fire ulike programmer fra web-tv og disse gjør det kjempebra, både i forhold til respons og seertall. Derfor valgte redaktøren å holde et julebord for disse. Noe som ble veldig vellykket og kjempekoselig !


Mohammad er en av programlederne i ungdomsprogrammet "SpotLight". Han koset seg også på julebordet lørdag. FOTO: GRY MALIN MYRLAND


Beste program
Det programmet som har flest seere er ungdomsprogrammet Spotlight, disse har seere fra alle verdens kanter. Det er folk som sitter så langt borte som USA å ser på. Og på meldinger som kommer inn så ser man at de har seere også ifra England, og over hele Norge, fra lengst i sør til lengst oppe i nord. Og det er kjempebra, for et gjeng ungdommer i lille Salangen. Derfor fikk de to lederne Ida Shjølset Iversen og Veronica Klaussen en liten påskjønnelse fra sjefen selv, Jon Henrik Larsen.


Flere webtv-program
De to som har jobbet med "Eldreporten", Johanne Driveklepp og Trond Stigen fikk også ros. De har lykkes med sitt program som også vokser. De har laget flere programmer nå før jul og det har vært veldig vellykket, så man regner med at også dette fortsetter etter jul. "Fredagskosen" som nå er endret til Lørdagsaften. Her har det vært mange inne og vært flotte og flinke programmledere og frivillige. Også her var det flere som fikk sine påskjønnelser. Midt på dagen er det fjerde programmet som kjøres per i dag.  Det er et rent nyhetsprogram som går hver dag mellom 15.00 og 16.00. Her er det sjefen sjøl, Jon Henrik Larsen og web-tv ansvarlig Are Apeland som er programlederne. Også disse fortjener ros for sin innsats.


Bakmenn/ damer
Det er ikke bare de som vises på skjermen som fortjener ros. Det er flere som også jobber bak i kulissene, og av disse ble blant annet Bodil Isaksen, en av de som også fikk en påskjønnelse. Hun har stillt opp som telefonvakt mang en fredagskveld. Det er enda flere som bidrar på ulike måter, som man også skulle nevnt. Men som det heter, ingen nevnt - ingen glemt.


Nils-Arne Sjøseth (t.v) og Kolbjørn Sjøseth (t.h) fremførte flere flotte melodier på julebordet. FOTO: GRY MALIN MYRLAND


Kos og ros
Kvelden ble ikke bare ros, det ble også masse god mat og litt musikk fra gjester som tok det på sparket. Mang en god historie ble det også, så latteren satt løst. Nils- Arne Sjøseth overleverte og sang, en egenkomponert sang til Jon Henrik Larsen. Og flere understreket at det var humoren, den lette stemningen og det gode samarbeidet som gjorde at det var mulig å holde på slik gjøres i dag i avisen og web-tven.  På nyåret er det planer om enda flere nye programmer og sendinger. Hva det blir og når de kommer, det blir spennede å se. Vi i redaksjonen her på nettavisen vi i allefall sende en kjempe stor TUSEN TAKK, til alle de frivillige som har stillt opp det siste året og vi håper de fortsetter å stille opp i det året som kommer.


Flere
Så om det sitter noen lesere der ute som kunne tenke seg å være med på noe hos oss, eller som har noen gode ideer som vi kan bruke, så kom innom kontoret vårt eller send oss en e-post. Vi har mange flotte hjelpere, men vi har plass til enda flere...


Nils-Arne Sjøseth fremfører sin egenkomponerte melodi om Salangen-Nyheter: