På bildet: Lysene var satt på gravene ved Salangen kirke i ettermiddag.

 


Nå litt over klokken 17.00 ble julen ringt inn, også her i Salangen. Lyden av kirkeklokkene som slo hørtes godt over hele Sjøvegan. Oppmøtet på julegudstjenesten i Salangen kirke var stort. Mange utflyttede salangsværinger er kommer hjem for å feire julen ilag med venner og familie.  Det var sogneprest Christian Andersen som i år hadde gudstjenesten på julaften. Også den lokale artisten Trine Dahlberg sang i kirken under gudstjenesten.

 

Tradisjon med lys
Mange familier har gjort det til en god tradisjon å dra på kirkegården før eller etter gudstjenesten og tenne lys for familie eller bekjente som hviler der. Det er et spesielt skue og se alle lysene i snøen på kirkegården slik nettavisens fotograf gjorde i ettermiddag før gudstjenesten.

 

Julehilsning
Jeg i nettavisen håper at alle mine lesere får en fin og rolig julefeiring. Og spesielt vil jeg sende en hilsning til alle som jobber og holder samfunnet i Salangen gang denne store kvelden. Dere er i tankene mine! Nettavisen tar nå en liten juleferie til 2.juledag med oppdateringer, men dersom hendelser skulle skje, er det bare å tipse oss på tlf. 957 900 86 !
Foto: Jon Henrik Larsen