Det var en forrykende revy tiendeklassen leverte tirsdag kveld. Her fikk ungdommene virkelig slippe seg løs med parodier på alt i fra lærerne til nyhetsopplesere for ulike formål. De hadde sang og musikk og sketsjer i beste revystil. Det meste av nummerne som ble fremført har ungdommene brukt mye tid på og satt sammen selv. Det har jobbet iherdig, og de siste dagene har det vært øvelse og repetisjon, om og om igjen for å være sikker på at alt skulle sitte til revyaften i går.

10klasserevybig2.jpg
De unge revyskuespillerne hadde også en egen hårfin- nyhetssending. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Fullsatt
Salangen kulturhus var fyllt til randen av folk som ville se revyen. Og de fikk virkelig en opplevelse. Latteren satt løst og jubelen sto mang en gang i taket. Ungdommene viste en oppfinnsomhet og et engasjement som slo selv de mest garvede revyartistene. De hadde gjennomførte nummere og temaene de benyttet var meget dagsaktuelle.

10klasserevybig3.jpg
Kulturhuset var fyllt opp til siste stol, da 10.klassene avholdt årets julerevy. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Vellykket
Totalt sett ble dette en meget vellykket kveld og elevene var selv veldig fornøyde. Blant publikum var det bare lovord om revyen. Også lærerne var veldig fornøyde. Ungdommene selv takket både lærerne og foreldrene for hjelpen og så fikk selvsagt både lysmann Torfinn Utheim og lydmann Stian Kleppe en stor takk for at de sørget for at lys, lyd og annen teknikk fungerte slik det skulle. Foreldrene var naturlig nok veldig stolte over det ungdommen deres hadde prestert denne kvelden.