Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
julestemningbig
Programlederne i studio i samtale med Cecilie Strand i Spania. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Web-tv suksess med julesending i går:

JuleStemning til alle !

SJØVEGAN: Torsdag kveld gikk årets siste direktesendte web-tv sending fra studio av stabelen. Nå tar Salangen-Nyheters Web-TV juleferie, og de avsluttet med et brask og bram. Siste sending ble en stor suksess med flere tusen seere.


Torsdag kveld var det virkelig julestemning i studio hos Salangen-Nyheter. Med masse julemusikk, humor, juleprat og masse hilsninger så ble det en kjempeflott sending som seere storkoset seg med. I studio var Are Apeland, Jan Johansen, Mette Gran Fredriksen og Trond Stigen. De fikk også inn flere utflyttede salangsværinger som nå er bosatt i utlandet via skype og disse kunne fortelle litt om hvordan de feiret jul der de var, også fikk de hilse til heim til venner og familie.


New york
En av de som programlederne snakket med via skype var sjømanspresten Per Erik Stave Engdal i Sjømannskirken i New York. Han kunne fortelle litt om hvordan de feirer julen der. Han kunne også fortelle at alle gudstjenestene i sjømannskirken går på norsk. Han ønsket alle hjemme i Norge en riktig god jul og om noen skal til New York så er de hjertelig velkommen innom sjømannskirken.


Ny stjerne
Det var mye god musikk i sendinga og tre av artistene var lokale. Det var den erfarne Nils Arne Sjøseth og den nye kometen på stjernehimmelen Therese Figenschau tett etterfulgt av lavangsværingen Simen Småriseth.


Mette Gran Fredriksen og Jan Johansen storkoset seg i studio - også før sendingen. FOTO: GRY MALIN MYRLAND


Julehilsen fra lederne.
En annen ting som man må trekke fram var alle ordførerne som stilte opp og kom med sine hilsninger til alle sine innbyggere med ønske om ei fredelig jul og et strålende godt nytt år. I tillegg kunne seerne sende innn hilsninger som ble lest opp på sendingen og mange fikk sine musikkønsker som stort sett besto av julemusikk. Og det var masse flott musikk som ble spillt. Alt i alt ble det ei stemningsfull julesending som avslutning for dette året. I januar kommer man tilbake med nye sendinger på web-tv.


Utlandet

Av salangsværingene som programlederne snakket med fra utlandet, var det Torkel Rørstrand i Qatar, Cecilie Strand i Spania og ikke minst Bjørn Tore Markussen i Singapor, hvor han og familien har bodd siden 2007. Bestemor Bodil Markussen på Heia i Salangen fikk også et lite vink fra de to barnebarna som bor så langt borte. Noe hun sikkert satte pris på. Begge to fikk sendt hilsninger og ønsker om en god jul til venner, kjente og familie her hjemme. 


Se opptaket av julesendingen her:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn