Til nettavisen sier 22-åringen Sandra Borch at hun ønsker og prioritere skole og utdanning i tiden som kommer. Men dersom ingen andre i Lavangen Senterparti kan stille som førstekandidat på listen, vil Sandra stille som ordførerkandidat i Lavangen. For tiden har hun masse å gjøre med jusstudiene i Tromsø, i tilegg til politisk nestlederarbeid i Senterungdommen. - Vi kommer til å stille en sterk liste i Lavangen for Senterpartiet foran neste års valg, sier Sandra Borch til nettavisen.


Ingen avgjørelse tatt
Nettavisen har tidligere pratet med leder i nominasjonskomiteen til Lavangen Senterparti, Erling Brattsberg. Han ønsket ikke på daværende tidspunkt og kommentere nominasjonsprosessen som partiet nå er inne i. Men det er lovet en framlegging av listen på nyåret. - Både jeg og partiet har sett den partilisten som Arbeiderpartiet la fram her tidligere. Den er vi ikke veldig imponert over, sier Erling Brattsberg. 


Tro på valgseier
Midt i romjulshyggen hjemme i Lavangen har Sandra Borch tro på en valgseier til Senterpartiet. - Jeg har tro på at vi vinner med glans. Vi har så mange sterke kandidater på listen som vil gjøre en god jobb for Lavangens fremtid. Lista vi stiller til neste år vil være tidenes yngste for partiet også, avslutter Borch ovenfor nettavisen.