Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kapellet pusses opp

Elvenes kapell blir nå pusset opp. Kirkebygget skal fortsatt beholde den gamle stilen som det hadde før, men noen små endringer blir det.


Det gamle kapellet ble bygd i 1948, og holder på og falle sammen. Men det er nå blitt satt i gang oppussing av kapellet. Gulvet blir rettet opp, og taket skal strammes. - Det gamle gulvet skal rettes opp så mye som vi klarer, og steinen på taket skal tas av slik at man kommer til for og stramme opp hele bygget, sier Kjell Lien i BB Entrepenør.


Mye og gjøre
Det er mye arbeid som skal gjøres med kapellet før det er ferdig. Gulvet skal rettes opp og pusses, vinduene må også byttes i tilegg til at en del gammel isolasjon må byttes ut. Men det skal fortsatt se ut som det alltid har gjort. - Det er mye arbeid og få gjort før vi blir ferdig her, men når vi er ferdig så skal det fortsatt like fint som det var før, forteller arbeider Arne Harald Danielsen i BB Entrepenør. 


Penger fra kommunen
Menighetsrådet i Salangen har fått 280.000 kroner fra Salangen kommune til å pusse opp Elvenes kapell. - Vi er glad arbeidet kommer i gang nå slik at vi får tatt vare på kapellet, sier kirkeverge Jan Magne Johansen til nettavisen.  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn