Konserten finner sted klokken 16.30 den 28. september på Lavangsheimen. Da opptrer Amb med gratis konsert for alle. Ifølge annonsen på Lavangen kommunes nettside er hun født og oppvokst i nærheten av Prøysenstua i Ringsaker kommune. — Jeg har spilt mye Prøysen gjennom hele livet, og det har vært veldig sentralt, sier Amb på telefon.


Lovet å si ifra neste gang
Hun forteller videre at hun var i Lavangen og spilte i mars, og da var det 50-talls konsert. Denne føler hun var både hyggelig og vellykket, og mener publikum også virket fornøyd ved anledningen. — Jeg lovet å si ifra neste gang jeg skulle til det samme området, og da ble det nå, smiler hun. — Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake, avslutter hun.


Kommer til Salangen også
Videre nevner Anna Aglen Løkse ved Salangen Frivilligsentral at Amb også kommer til Salangen. Det blir videre Prøysenkonsert i kantina på SABE onsdag 18. september, kl. 14:00, med gratis inngang. Dette er en del av Den Kulturelle SpaserStokken, som også inneholder en multimediaforestilling, også i kantina på SABE med gratis inngang, torsdag 26. september kl. 14:15. Forestillingen heter "Mitt nabolag", og det er Christian Stejskal som forteller om sin pilgrimsferd til fots fra Wien, Østerrike, til Aksum, Nord-Etiopia. Med fortellingen viser han bilder og fremfører arabisk musikk, samt noe egenkomponert på fiolin. Alle ønskes hjertellig velkommen.