Årets TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder, med tema "Nå er det hennes tur". Kommunekommiteen i Salangen som består av formannskapet, og leder Tonje-Helen Gundersen, er nå klar til helgas begivenheter. - Vi er klare for aksjon til helga, og vi har nok bøssebærere og andre frivillige som skal delta, sier Tonje Gundersen i en SMS til nettavisen.

Delta i staffett
Selv om det er stablet nok folk for å gå på dørene til salangsværinger, så pågår det en stafett på nett som er viktig.  – Vi oppfordre også lag og foreninger, og lokalt næringsliv å kunne bidra til aksjonen igjennom å registrere donasjoner til giverstafett.no, heter det i pressemelding fra kommunekommiteen ved Tonje Helen Gundersen.

bossebaerer_Tvaksjon2019_INGRESS_JOSH_ESTEY_FOTO-CARE.jpg
TV-aksjonsmidlene går til arbeid i ni land, og er en global bistandsorgansisasjon som jobber for å redde liv, bekjempe fattigdom, og i denne omgangen, oppnå bedre sosiale rettigheter for befolkningen som trenger det mest. FOTO: JOSH ESTEY / CARE.


Aksjonsmidlene
TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina. CARE er en global bistandsorganisasjon som jobber for å redde liv, bekjempe fattigdom og oppnå sosial rettferdighet.