Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
julestemningbygdetunbig
Mange håper på snø til jul. Her er et lite julekort- minne fra en tidligere vinter på Salangen Bygdetun. FOTO: ARKIV

Været - en av de store snakkisene nå:

Kommer julesnøen ?

SJØVEGAN: Det uvanlig varme været i høst og frem til nå har fått mange til å lure, får vi snø før jul eller ikke ? I dag er det lille julaften og det er ikke mye snø som ligger på bakken. Men håpet er ikke helt ute, det er meldt litt snø...i kveld.


I følge nettstedet storm.no skal det bli til dels mildt på dagen og kaldt på natten de to kommende dagene og det er lovet litt nedbør. I følge meteorologene så vil denne nedbøren komme som sludd på dagen og snø på kvelden så om vi er heldig våkner vi til et hvitt dekke på julaften. Og hva kan vel være bedre en det ? Resten av uken er det også meldt litt snø og rundt 5 minusgrader, så det tyder på en flott juleuke om storm har truffet med sin værmelding.


Yr
På den ene siden har vi storm og på den andre siden har vi nettstedet yr.no, og de er ikke helt samstemte. Yr har denne uken meldt ganske mildt og vekslende vær med varmegrader frem til onsdag, men likevel ikke kaldere en -2 grader. Også her er det meldt litt snø, men det er også meldt regn og sludd et par dager så det er ikke så lett å tyde hvordan været egentlig kommer til å bli her. Men en ting er sikkert, det blir nedbør og det blir mildt i følge yr.no


Pent
Atter en gang har pent no lagt seg inn på midten og melder et vær som ligger midt i mellom de to store. Men igjen, også her er det meldt om nedbør, i all hovedsak snø. Men hvem av disse får egentlig rett her? Hvem tipper best i forhold til det været vi får ? Det blir spennende å se, men som en klok gammel mann en gang sa, den beste værmeldingen fikk han hver morgen når han kikket ut av vinduet, så kanskje er det den værmeldingen vi aller helst skal følge...... ?

Til nyhetsarkivet
Tips en venn