Artisten og låtskriveren Kjell Inge Torgersen kommer til Sjøvegan førstkommende fredag 14.august. Konserten skal være på Maloneys Pub på Lundkaia. Torgersen har lagt opp til flere konserter i nord, og Tromsø, Narvik og Harstad er de plassene foruten om Salangen som får besøk av Stavanger- artisten. 

Torgersen har røttene sine egentlig i nord, selv om han bor sørpå. Både farmor og farfar kom begge fra Nordland, og sammen med broren sin var han på slektsjakt i Nord Norge for flere år siden. Nå er det ikke slektsjakt Torgersen kommer på når han gjester Salangen. Han ønsker og bidra med god musikk i denne korona-krisen. - Jeg har fått flere ganger invitasjon til å komme nordover og spille, og nå kommer jeg, sier Kjell Inge i en pressemelding til Salangen-Nyheter. 

Han er i den siste tiden blitt mye spilt på radio med fire kritikerroste album, der det nyeste heter "Mudderlys", befestet han seg som nasjonal artist med flere NRK P1- liste sanger. Konserten skal være på fredag fra kl. 21.00. Se mer informasjon her!


Hør og se melodien "Aks av gull" fremført av Kjell Inge Torgersen: