Et spørsmål om å ha konsert på Trøndertun folkehøgskole i Trondheim ble motivasjonen for Kristoffer Heggelund til å skrive en egenkomponert låt siden ønsket om å spille coverlåter ikke var stor. Det var 4 år siden, og fram til i dag har Kristoffer jobbet hardt med låta for å få gjør den til å høres mer ut som artisten selv ønsket. – Jeg har ikke jobbet alle ukene i alle årene, men tatt meg god tid og kun endret småting. Jeg fikk hjelp av nære kompiser som la til instrumenter, og en fra England som produserte og masteret musikken, forteller Heggelund fornøyd.

Trykk her for å høre den nye låten «Told Me»

kristoffer_med_ny_singel_2019_BIG.jpg
Kristoffer Heggelund skrev den nye låta for 4 år siden, og har siden da jobbet med den til den ble klar til å legges ut. PRESSEFOTO

Personlig
Låten ble offentligjort natt til fredag før helga, og låten er i følge Heggelund veldig personlig. – Selve låten kom til meg ganske fort når jeg satt meg ned og begynte å spille for 4 år siden, og jeg følte den traff meg. Jeg har alltid sett tilbake på den, også når jeg skriver nye låter. Låta er «meg» og står meg nært emosjonelt, forklarer Heggelund.

Inspirert
Sola hadde ikke rukket å stå opp før Heggelund begynte å få tilbakemeldinger på låten fra både gamle og nære bekjente. – Når jeg gir ut låta nå blir man litt gira når man får så bra respons fra andre. Man får skape et navn, og det gir drivet til å produsere enda mer framover, sier Heggelund og hinter mykt om at han allerede har begynt å lage en låtkatalog for framtidig innspilling. – Har man flere låter på bok er det bare å komme seg i studio, og velge og vrake, sier artisten og ler. De tidligere låtene til Heggelund, da «Tunge Tima» har fått relative høye streamertall, og har fanget oppmerksomheten lokalt i Salangen.

Trykk her for å høre den nye låten!