Kvæsmebolet- revylag er igjen klare for revy. Eller rettere sagt, klare igjen. De hadde satt opp en forestilling tidligere i vår, men på grunn av covid-19 var de nødt til å stenge ned for å forhindre smittefaren. De har sett på situasjonen og planen deres var alltid å sette opp revyen igjen til høsten om forholdene skulle bli noe bedre. 

Det vil alltid være smitterisiko, men når de nå følger smitteværnsreglene vil de kunne gjennomføre forestillingen. Det er derfor satt opp forhånsbestilling av billetter til revyen. Det er da utelukkende billettsalg. På grunn av tiltakene som må tas er det kun 130 plasser på premierevisningen den 28.november- 2020.

Revyene de holder har alltid vært populære. Både innad i kommunen og utenfor.

- Vi har to fantastiske revylag i kommunen, og begge er knallgode på dette, sier revyleder Steffen Fleistad til nettavisen.


Digital revyfest
Det er flere som syns det var synd at de måtte avlyse revyen i vår, men det vises stor interesse for revyen nå på høsten. De vil også prøve å få revyen publisert digitalt slik at de som ikke kan være på premieren får muligheten til å se den, som ett plaster på såret. 

- Vi jobber på og tar sikte på å få gjennomført forestillingen. Vi må også ha det i bakhodet at ting fort kan endre seg, avslutter Fleistad.

Se videosnutt fra forrige revy i 2019: