Violet Road er klar for å gjenta suksessen fra i fjor og er nå klar for å sette seil mot steder å spille. Med seg i år har de Julie Alapnes. Slik det er i dag er det i utgangspunktet 200 fremmøtte på konserten. 

- Vi spiller ikke på de største plassene, så det er i utganspunktet 200 mennesker som kan komme å høre på, sier bandmedlem Hogne Rundberg.

Turnèliste er klar

Bandet starter i Tromsø 7.juli, og 13.juli kommer de til Salangen. 

- Vi skal spille i Salangen 13.juli og det som er morsomt er at vi kommer i samme periode som det er jubileum for kommunen, sier Rundberg.

En annerledes konsert

Scenen er båten og publikum får sitteplasser på kai. Bandet kom ut med ny plate i år og på konserten blir det både ny musikk, men også de gamle salgerne.

- I tillegg har vi med oss Julie Alapnes som skal spille fele sammen med oss. Så publikum får høre noen av låtene hennes også, sier Rundberg og legger til at konserten ikke blir lik som konsertene har vært tidligere.

Konsertbilletter klar

Billettene blir lagt ut for salg i morgen (torsdag 10.06). Disse kan man kjøpe via deres hjemmeside.

- Vi har gjort oss noen erfaringer fra i fjor. I år blir konsertene lagt inn ved flo og fjære, sier Rundberg. Han legger til at tidspunktet for konsertene blir å stå på billettene.

Bandet avslutter turneèn 31.juli på Træna.