Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lett skadet i ulykke

En 18 år gammel bilfører fra Salangen ble natt til fredag lettere skadet i en utforkjøring i Karavika utenfor Sjøvegan.


Meldingen om ulykken kom inn til ambulansen rundt 01-tiden. Mannskap fra Salangen og Lavangen ambulansestasjon rykket da ut til stedet. På stedet var allerede føreren av en bil som hadde møtt den forulykkede. Han kunne fortelle at bilen hadde fått sleng før svingen, og traff nesten hans bil. Bilen traff en forhøyning i grøftekanten og gikk dermed rundt på veien. Bilen ble ligende på taket. Føreren klarte selv å krable seg ut av bilvraket, og lå utenfor bilen da ambulansen kom fram.


Lettere skadet
Da ambulansemannskap hadde tatt en sjekk på føreren, ble det fort konstatert lettere skader. Han ble sendt til legevakt og sykehus for nærmere sjekk. Også en representant fra Salangen brannvesen ble sendt til stedet for å kartlegge behovet for videre utrykkning av mannskaper. Det var ingen drivstoff lekasjer fra bilen, så ytterligere utkalling var derfor ikke nødvendig.


Politiet kom
Etter en times tid kom to politibetjenter fra Narvik politistasjon til stedet, for å ta åstedsundersøkelser. Bergingsbil ble rekvirert fra Salangsverket for å fjerne bilen fra veien. Saken vil bli videre etterforsket i dagene som kommer.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn