I dag, 24. april kl 1800, starter årets løpekarusell i Salangen og Lavangen. Salangskarusellen var et populært arrangement i fjor, og totalt 155 deltagere deltok på et eller flere løp. Karusellen ble i fjor arrangert i et samarbrid mellom ØSIL og SIF friidrett, men i år er det tre arrangører. – Vi har fått med oss Lavangen IF på laget. Derfor vil 2 av årets løp gå i Lavangen, sier løpsansvarlig i SIF friidrett Hans Erik Børve.

Elektronisk påmelding
Nytt av året er også elektronisk påmelding. Alle deltagerene melder seg på selv i forkant av løpet, og resultatene vil komme fortløpende på www.eqtiming.no. – Vi håper å sette ny deltagerrekord på årets karusell, Å være med på karusell-løp kan være en fin motivasjon for å komme seg i gang med trening og fysisk aktivitet uansett ambisjon, alder og nivå! Deltagere som ønsker å delta på karusell-løpene kan selv velge om de ønsker tidtaking eller ikke, forklarer Børve.

Eget barneløp
Det er også eget barneløp for de som er 0-6 år i forkant av av de eldre løperne.
Påmeldingen skjer på følgende side: https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Strandlopet---Salangen---Lavangen-lopekarusell-2019/g295.15123?Event=SLlopekarusell