(Musikkvideoen kan du se over)

Det kan tenkes at å spille i band krever at alle bandmedlemmer bor på samme sted eller kan spille inn musikkvideo i de samme lokalene.

Det fant Janne Bark og bandmedlemmene i Janne Bark Band en løsning på.

- Jeg er glad og fornøyd. Dette er nok den raskeste videoen i historien. Det var forleden dag Ronald kom med ideen om at vi skulle spille inn musikkvideo hver for oss. Noen spilte inn i Norge og jeg i Sverige. Man får ikke truffet hverandre, så vi gjorde det på denne måten, sier vokalist Janne Bark til SN fredag ettermiddag.

Bandet består av Janne Bark (gitar/sang), Maria Henriksson (sang), Ronald Alertsen (bass/sang), Kjetil Christensen (trommer/sang) og Geir-Ove Mortensen (keyboard/mandolin/sang).

Prosessen var rimelig enkel, forklarer Bark.

- Alle spilte inn og sendte inn filene til Jørn Holm. Han holder med redigering og han fikk alle snuttene våre og så gjorde han redigeringen på noen timer, forteller Bark.

Han synes denne måten å lage musikkvideo på var en morsom en.

- Det var en morsom måte å gjøre det på. Den skal publiseres på Spotify snart. Vi la nettopp ut videoen på Youtube og skal dele den på Instagram også. Alle jobber hjemmefra, så man må tenke på andre måter. Det har blitt født noen morsomme ideer på denne måten. Det er en unik måte å lage video på. Vi har 225 mil mellom hverandre. At vi gjorde dette på bare tre dager er en morsom ting. Videoen ble morsom og sangen ble veldig bra, sier han.

VivaVi_BIG2.jpg
UNIKT: Vokalistene Maria Henriksson og Janne Bark mener dette er en unik måte å spille inn musikkvideoer på. FOTO: PRIVAT

Reaksjonene så langt har ikke latt vente på seg.

- Vi har fått reaksjoner på at sangen er kanonbra, om at det er slik gitarer bør høres ut og så har vi så langt ni delinger av videoen, forteller han.

Han ser for seg at digitale konserter kan forekomme for bandet i framtiden.

- Mange har gjort konserter digital og folk har Swishet (svensk versjon av Vipps, journ.anm.). Jeg ser ikke for meg at det i framtiden bare skal være digitale konserter, men at det kan komplementere live-konsertene. Jeg tror digitale opplevelser blir bedre når det er live publikum, sier Bark.

Bark konkluderer hans egne tanker rundt sangen og videoen slik:

- Jeg siterer min gode venn Ronald; jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så bra. Vi gjorde det fort og det ble bra, sier han.