Det er stor tradisjon i Salangen at alle går ut på 2.juledag for å treffe venner og bekjente igjen. Så også i år skal dette kunne skje, men i år på Salangen kulturhus. Det er Andreas Utstøl og Garsnes Brygge som står som arrangør for festen. -  Duoen Tom & Torgrim varmer opp først på kvelden, så kommer velkjente TopCoat på scenen med fantastisk lyd og et vanvittig lys-show! Dette bør alle få med seg! Vi åpner dørene klokken 21.00, og har åpent til klokken 03.00. Vi har 18 år i storsalen hvor vi selger øl, vin og rusbrus, og 20 års aldersgrense i Lysthuset hvor vi har alle rettigheter, forteller Andreas Utstøl til nettavisen.


Godt billettsalg
Allerede i god tid før selve festdagen har billettsalget godt strykende. Etter at en Facebook- gruppe ble opprettet for arrangementet, har flere og flere strømmet til for å sikre seg billett. - Det er allerede solgt mange billetter, og vi håper på fullt hus og god stemning! Billetter fås kjøpt på Narvesen Sjøvegan og Bardu, Spar i Lavangen, samt i døra på Salangen kulturhus. Vi gleder oss masse til denne festen, og er sikker på at det blir en hyggelig kveld for alle, sier en smilende og spent Andreas Utstøl.


Bryggekos
For dem som ikke har lyst å være på kulturhuset 2.juledag, er Lundbrygga ett godt alternativ. Også her holder Andreas Utstøl åpen med alle rettigheter. - Vi holder åpent på Lundbrygga fra klokken 21.00 til 03.00 på 2.juledag. Men forøvrig er Lundbrygga åpen også på 1.juledag fra kl. 21.00 til 03.00. I romjula blir det også åpent på onsdag 29.desember fra kl. 21.00 til 03.00, avslutter Andreas Utstøl som oppfordrer folk om å følge med i kalenderen til Salangen-Nyheter for øvrige åpningstider på Lundbrygga ut året 2010.