Brygga og kaia ble solgt for taksten på 1.550.000 kroner. - Det er en gledens dag for Millionfisken AS og Millionfisken Eiendom. Vi får endelig solgt Lundbrygga og kaia til en aktør som kan utvikle det videre, og som i tilegg vil ha et tett samarbeid med oss i Millionfisken, sier styreleder og Millionfisken-pappa, Tor-Arne Chruickshank til nettavisen. Han er også glad for at Millionfisken nå endelig er gjeldsfri og ikke har lån å betjene. - Det gjør det lettere for oss å tenke fremover i forhold til fremtidige arrangementer, sier Tor-Arne.


Fornøyd
Daglig leder for regionmuseumet i Sør Troms Museum, Frode Hansen er også fornøyd med salget og kontrakten som ble signert mellom partene i går mandag. - Det er så absolutt en god salgsavtale. Vi ønsker og jobbe for samfunns- og sentrumsutvikling i Salangen. Derfor blir dette et viktig skritt for oss i den retning, sier Hansen. Han understreker at i 2015 skal museumet leie ut til drivere på kafe og pub-siden, der som Lundbrygga Pub i dag er.

lundbryggasolgtbig2.jpg


Gunstig
Millionfisken AS har også fått en gunstig leieavtale for uteområdet og puben til neste år og de fremtidig årene fremover. - Vi blir å bruke året 2015 på å tenke hva vi skal gjøre videre med anlegget. Det er mange ideer og planer som ligger på bordet nå. Vi kommer til å gjøre noe først med taket på gammelbrygga og i tilegg utvendig kledning der. Også den gamle trekaia som står ved siden av dagens Lundkaia vil bli revet i løpet av 2015. Den erverdige Lundkaia blir vi å sette i bedre stand, slik at vi kanskje kan ta inn "Anna Rogde", som Sør Troms Museum også har ansvaret for. På gammelbrygga skal det nå i 2015 etableres et snekkerverksted i andre etasje over puben, sier Frode Hansen ivrig til nettavisen.


Overtar pub og kafe
Det blir også nye drivere på Lundbrygga Pub. - Jeg skal drive videre Lundbrygga Pub og kafeen på lørdagene. Første lørdagen med kafe for meg vil bli den 3.januar, sier nybakt pubvert Lasse Mortensen fornøyd. Han driver i dag Toos Kafe i lag med sin kone i Coop sitt bygg på Sjøvegan. - Jeg har fått en leieavtale for ett år i første omgang. Jeg vil ha min første pubkveld lørdag 10.januar, sier Mortensen som ser positivt på utfordringen med å være kafe- og pubvert i tiden som kommer.