Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Med ansvar for snørydding

Firmaet Sjøvegan Maskin og Transport får også i år ansvaret for å sørge for at store deler av Salangen er ryddet for snø.På bildet: Vidar Alertsen i Sjøvegan Maskin og Transport er av de
mange som kommer til å kjøre brøytebilen i vinter.Selv om kong vinter ikke har visst seg fra sin største side enda, så vil han nok komme til å gjøre det senere. Det mener i allefall værsynserne. Når den tid kommer er det lurt å ha noen til å brøyte opp parkeringsplasser samt andre kommunale veier i Salangen. Sjøvegan Masking og Transport skal i år, som i fjor ha denne jobben som de har fått fra Salangen kommune.

Godt utstyrt
Maskinbedriften her i Salangen er godt utstyrt med maskiner for de forskjellige prøvelser som de møter med vinter og glatt føre.

Strø-ansvar
I går møtte Salangen-Nyheter Vidar Alertsen som var ute på et av årets første runder med strøsand. - Ja, nå har eg vært ute i Løksebotn og strødd på gangfeltene, og nå skal eg opp til Seljeskog og strø der også, smiler Vidar Alertsen og setter seg inn i den store lastebilen igjen. Maskinfirmaet har også ansvaret i vinter for at kommunale veier og parkeringsplasser er tilstrekkelig strødd når behovet er der.
Foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn