Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Du er her: Hjem > Politikk > Valg-2007 > Artikkel

Kommunevalget-2007
Mest aktiv på nett !
Ordførerkandidat til Salangen Senterparti, Ivar B. Prestbakmo (bildet) er mest aktive på nett ut av ordfører-kandidatene i Salangen før kommunevalget til høsten.
Jon Henrik Larsen
tirsdag 14. august 2007, 07:16
Oppdatert lørdag 18. august 2007, 18:29


På bildet: Ordførerkandidat til Salangen Senterparti, Ivar B. Prestbakmo er foreløpig den mest aktive på internett.


Nettavisen tok i går en gjennomsøking av valgblogger, valgvideoer og annet valgnettsteder på internett. Den som går mest igjen på alle nettsidene fra Salangen, er sittende ordfører i Salangen Ivar B.Prestbakmo. Hvis man går på NRK Troms sitt "valgtorg" er Prestbakmo godt representert med sine standpunkter i ulike valgkampsaker. Går man videre til Nordlys sin valgblogg, er også der Prestbakmo representert med kampsaker for hans parti. Også på VG sine valgsider ligger også Prestbakmo som eneste ordførerkandidat i Salangen kommune, foran høstens kommunevalg.


Valgvideoer
På ulike nettsider der landets ordførerkandidater legger ut sine respektive valgvideoer, er det bare på YouTube at man finner et alternativ til Prestbakmos politikk. Her ligger Gunnar Sæbø fra Salangen Arbeiderparti. Men ikke alle bruker YouTube som nettsted for å høre politikernes røst i valgkampen. Ivar B. Prestbakmo har lagt sin valgvideo ut på følgende videopresentasjons-nettsteder. VGs "Snutter", TV2s valg-tv, Nordlys Valg-tv, YouTube, Aftenpostens Valg-tv med mange flere. Etter det som Salangen-Nyheter forstår er det vanskelig for mange av de andre ordførerkandidatene til å delta på blogger eller legge ut sine valgvideoer på nett, ettersom det er vanskelig med tid for dem i hverdagen. Dette taper kandidatene på, og sist men ikke minst velgerne også, som til syvende og sist skal stemme den 10.september.
Foto: Jon Henrik LarsenForrige artikkel:


Neste artikkel: