Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
millionfiskenappbig
På bildet: Leder i hovedkomiteen for Millionfisken-2011, Kurt Jan Kvernmo viser stolt fram funksjonen som er under utarbeidelse for mobile enheter til Apple. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Følger med i utviklingen på nett:

Millionfisken med App

Ingen skal komme og si at Millionfisken- arrangementet i Salangen ikke følger med i dagens teknologi-verden. Nå har arrangementet fått sin egen application hos Apple.


Det er Millionfiskens lille webavdeling som har jobbet fram en egen Millionfisken App for Apples mobile enheter som f. eks. iPhone, iPod Touch og iPad. Første versjon er allerede sendt til Apple for godkjenning og er nå kommet ut på nett for alle. - På denne tjenesten vil man kunne gå inn og lese siste nytt om arrangementet. Man vil også kunne lese det media skriver om oss, i tilegg til at man kan se hvor stor fangst som til enhver tid er tatt i konkurransen, når den pågår, forteller leder for hovedkomiteen i Millionfisken-2011, Kurt Jan Kvernmo.


Kan legge opp bilder
I denne mobile tjenesten blir det også lagt opp til at deltakerne kan laste opp sine egne mobilbilder av fangst eller opplevelser under konkurransen. - Det er helt klart at vi med denne funksjonen på mobilenheter, så følger vi godt med i dagens teknologi, for å nå folket der de er, avslutter Kurt Jan Kvernmo.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn