I alle sammenhenger er det jo slik at når man kommer opp i en viss alder, så trekker man seg tilbake fra et yrkesaktivt liv, og andre og yngre personer kommer inn. Dette skjer nå ved Felleskjøpet avd. Sjøvegan. - Jeg er jo kommet opp i pensjonistalderen, og da tenker jeg det er på tide å trekke seg ut, og la yngre krefter slippe til. Men dette har for meg vært en kjempefin arbeidsplass gjennom mine 16 år her. Vi er en godt sammensveisa kollegagjeng, flott arbeidsgiver og ikke minst alle de flotte kundene vi har, forteller Lars Kai Nordmo


Vemodig
Når man har hatt en god arbeidsplass og kollegaer, så er det vel ikke noe rart at det kan føles vemodig å avslutte arbeidsforholdet. - Det er klart etter såpass mange år blant gode kollegaer og en arbeidsplass som jeg har trivdes med fra første dag til nå, så er det jo litt vemodig, Har jo hatt det flott her med mange morsomme episoder oppgjennom årene. Det har jo vært omorganisering fra FK Trondhjem til FK Agri, ei omorganisering som har vært helt uproblematisk. Avelingen her på Sjøvegan har vi jo i hovedsak butikkvarer for både hageeiere og yrkesbonden, og vi kan også formidle salg av større maskiner i vårt sortiment, forteller Nordmo.


Pensjonist
Når folk kommer opp i pensjonistalderen, så får dem det veldig travelt, og vi lure på hva som vil skje her med med Lars Kai?: - Nei, nå skal jeg leve en flott pensjonisttilværelse å gjøre det jeg har lyst til og mer eller mindre og som det faller meg inn. Skal kose meg å leve et så godt liv som det er mulig for meg i kommende år.  Etter et godt yrkesaktivt liv, så skal jeg nå leve ut det å være pensjonist, å reindyrke det livet så bra det lar seg gjøre for meg å mine, avslutter Lars Kai Nordmo til nettavisen.