Med inntoget av mørketiden kan en fort oppleve at mosjonsnivået synker, dagene blir kortere, og de lange kveldene blir fort lagt av til kvalitetstid i sofaen, og da er det godt det finnes danseglade initiativtakere som Trude Lund som nå inviterer til en serie med dansekvelder inne på Folkets hus på Laberg.


Håper på bra oppmøte​
Første svingom vil finne sted allerede førstkommende mandag fra klokken fra klokken 18:30. Initiativtakeren opplyser overfor nettavisen at det er litt tilfeldig at det startes opp akkurat nå. – Vi har vært en liten dansegjeng som jeg nå ønsker starte opp igjen. Vi hadde noen dansekvelder i vår, men ikke mange var med å deltok. Denne gangen håper vi på bedre oppmøte, forteller Trude Lund.


Tilbyr opplæring
En trenger ikke ha noe som helst dansebakgrunn for å kunne være med å delta, det vil bli gitt nødvendig opplæring til alle de som skulle føle at de trenger det. – Det er bare å hive seg med, de som ønsker, det er både artig og sosialt. Etter planen skal det bli dansekvelder hver mandag fremover, og alle er selvfølgelig invitert, opplyser initiativtaker Trude Lund.