Nå om dagen kan man se flotte og blankpolerte motorsykler i forskjellige størrelser og utgaver. - Ingen vet hvordan det er å kjøre sykkel før man har prøvd det. Det å føle frihetsfølelsen det gir, noe som ikke kan sammenlignes med å kjøre bil. I min klubb som er "Militære Veteraners Motorsykkelklubb", er det faktisk 23 medlemmer i Troms. Det er et utrolig kameratskap og samhold mellom kjørerne uansett hvilken klubb de kommer fra, sier Jon Kåre Bjørndahl til nettavisen.


MC-treff
På denne tiden av året og utover sommeren og høsten er det mange MC- treff rundt omkring. - Sist lørdag var det jo Motorsykkelens dag, og ble markert på Bardufoss. Der stilte omkring 200 deltakere. Og om to uker, nærmer bestemt den 13.-og 14. juni blir det Nord Norge- treff i Harstad, som også er kalt for Harstad- treffet og der vet jeg at det kommer mange motorsykler og førere. Jeg sitter med inntrykket av at det blir bare flere og flere som kjører motorsykkel. Det som er gledelig er at det blir flere og flere jenter som også kommer på to hjul, sier en fornøyd Bjørndahl.


Også i Salangen
Når man legger merke til motorsyklene som farer forbi, så vil en oppdage at det er folk i alle aldre som kjører. - Ja det er folk som skaffer seg førerkort for MC tidlig, og vi ser også at det er relativt eldre kvinner og menn som kommer på to hjul og det er flott. Samtidig vil jeg spesielt nevne treffet den 22.august her i Salangen. Her samles alle som vil delta nede ved Rema 1000, og kjører i parade til Elvenes, hvor selve treffet blir. Vet det blir mange som kommer hit da og jeg ser frem til det, sier John Kåre.