Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Stor_takk_til_kundene_extra_ingress

Pressemelding fra Coop Nord:

SJØVEGAN: I en pressemelding fra Coop Nord SA kommer det frem at syv av ti kunder er fornøyd med Extra Sjøvegan. – Vi er veldig glade for tilbakemeldingene, sier butikksjef, Agnar Magne Fossbakk i pressemeldingen.
Les mer
miljotiltak_Extra_sjovegan_ingress

Extra Sjøvegan med supert miljøtiltak:

SJØVEGAN: Søppelproblematikken er et stadig økende problem i samfunnet og på Extra Sjøvegan har butikksjef Agnar Magne Fossbakk sammen med sin stab gjort et tiltak som vil være til stor fordel både for sine kunder og for miljøet.
Les mer
lottapaaveggenforside

Fin markedsføring midt i synet:

SJØVEGAN: Det er en kjent sak over hele Norge på alle Rema 1000- butikker i denne tiden at den lokale kjøpmannen er på veggen. I Salangen er vi ikke noe dårligere...
Les mer
julerus__ingress

Tidlig julebrus i Sjøvegan:

SJØVEGAN: De har vært lenge nok i butikken til at de mest engasjerte julebrusdrikkerne kanskje allerede har drukket kvoten sin fram til jul. Men kos kan det uansett være to måneder før julemusikken slår til.
Les mer
87_loppetorg_loerdag_ingress

Lørdag er det markedsdag på senteret:

SJØVEGAN: Lørdag er det igjen klart for loppetorg på Strandsenteret, men i år med et nytt og mer inkluderende navn slik at enda flere kan være med og delta. Velkommen til Markedsdag på Strandsenteret.
Les mer
00115_nytt_tak_yx_ingress

Folk legger om på bilene:

SJØVEGAN: Den kalde årstiden står for tur, og da er det igjen på tide og legge om til vinterdekkene. Det merker de hos YX på Sjøvegan også.
Les mer
astafjord_vekst_frokost_2018_INGRESS

Frokost på Fjellkysten Gjestehus:

ÅBREKKA: Astafjord vekst inviterte til årets viktigste frokost i forbindelse med et landsomfattende arrangement. Målet er å sette søkelyset på at det er for få tilrettelagte arbeidsplasser, og dermed løfte saken på den politiske dagsordenen.
Les mer
 
tor_lyngmo_fjellkysten_gjestehus2018_INGRESS

Har markert 10 års drift:

ÅBREKKA: I april 2018 hadde Fjellkysten Gjestehus en stor markering etter 10 års drift, hvor det var invitert rundt 70 personer til denne store markeringen. Det har vært en jevn økning i disse årene, hvor jubileumsåret betegnes som en god sesong.
Les mer
millionfisken_straks_klar_til_dyst_ingress

Millionfisken 2018 fikk kjenne på været:

SJØVEGAN: Selv om været ga en negativ effekt på besøkstallene for Millionfisken 2018, så landet arrangementet allikevel på beina økonomisk sett og har vendt nesen mot neste års fiskekonkurranse.
Les mer
 
0008924_see_and_explore_ingress

8 måneder med opplevelser på Svalbard:

SJØVEGAN/LONGYEARBYEN: For tiden er Oddgeir Sagerup og hans firma See & Explore stasjonert i Longyearbyen, Svalbard. Her har han siden februar drevet guiding for turister fra hele verden, og opplevelsene har vært mange
Les mer
GarsnesByrgge_GodSesong_Forside

God sesong også i år:

GARSNES: Garsnes Brygge har de siste årene opplevd en bra økning av både overnattingsgjester og besøkende ellers. Sesongen er over for denne gang, og sjefen, Andreas Utstøl kan nok et år holde hodet hevet.
Les mer
 
060606_givergleden_eStor_header

Salangen øl og Spaserforening:

SJØVEGAN: Mandag ble Salangen øl og Spaserforening registrert hos Brønnøysundregisteret. Foreningens arbeid blir å ha den dugnadsdrevne pubdriften som daglige leder, Andreas Bay har tatt initiativet for.
Les mer
hostmoten_2018_ingress

Fornye garderoben?:

SJØVEGAN: Høstmotene er ankommet for både damer og menn og i høst er det jordfarger som gjelder. Oker/gult, burgunder og petro er noen av fargene du vil finne hvis du tar turen innom Kleo AS på Sjøvegan.
Les mer og se bildene
 
nordlysturisme_ingress2

Skreddersyr nordlyspakker:

GARSNES: For det kinesiske markedet er oktobermåneden dedikert for å reise til Norge og oppleve nordlyset. Garsnes brygge skal denne sesongen tilby dem og andre turister skreddersydde opplevelsesturer med nordlyset i fokus.
Les mer
nyttskiltforside

Vil trekke flere kunder:

SJØVEGAN: YX- stasjonen på Sjøvegan har satt opp ett nytt skilt som er godt synlig i sentrumsgata på Sjøvegan.
Les mer
 
flaggihostvindforside

Går en kald tid i møte:

SJØVEGAN: Etter som sommeren nå er over er det på tide å rydde inn de tingene som kan bli ødelagt i løpet av vinteren, som for eksempel alle flaggene i sentrum.
Les mer
BOLIG

Se ledige tomteområder i Salangen:

SJØVEGAN: Det er for tiden 25 byggeklare boligtomter i Salangen kommune. Spredt utover fire felt er det et overkommelig mangfold av tomter ut i fra potensielle kjøperes personlige ønsker.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS