Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Næringsliv

rema1000_julebrus_INGRESSNY

Flytende julekos på Rema

SJØVEGAN: Tiden er inne til å teste ut de første dråpene av den søtlige julebrusen på Rema 1000. Noen sier det er for tidlig, andre sier at det endelig var på tide.
svovelpetra_trenger_DIN_hjelp_INGRESS

Mer penger = større show!

SJØVEGAN: I 1983 ble fyrverkerishowet til nyttårsaften en realitet i Salangen, og siden da har Maxi Pyroteam prøvd å gjennomføre det hvert år. – Jo mer støtte vi får, jo mer fyrverkeri blir det, sier Tone Jensen Steinsund.
potetsteininge-forside

Blir en god potetavling i år

PRESTBAKKEN: I disse dager går det mot slutten av innhøstingen av potetene rundt om i fylket. Det begynner å bli litt nattefrost så potetene som ikke er høstet inn kan bli ødelagt dersom kulden slår til for fullt.
narvesengaardenforside

Ny maling på veggen

SJØVEGAN: En av Sjøvegans eldste bedriftsgårder har fått en ansiktsløftning i form av ny maling. - Dette er kanskje den fineste gården i Sjøvegan sentrum, og klart den må jo pusses litt opp så den kan skinne blant de andre sentrumsgårdene, sier eier Vibeke Lynum.
hjertestarter_ingress

Hjelp nærmere enn du tror

SJØVEGAN: En hjertestarter er et apparat som har reddet flere tusen menneskeliv, her i Salangen kommune finnes flere hjertestartere. Kommuneoverlege Lars Nesje forteller at de er veldig enkle å bruke.
Godt mottatt 13

- Jeg ble godt mottatt

SJØVEGAN: Da jeg spurte om de kunne tenke seg å la meg prøve meg som journalist, mottok Salangen-Nyheter meg med åpne armer.
Krever legitimering 12

Krever legitimering

BARDUFOSS/SJØVEGAN: SpareBank1 Nord-Norge er pålagt av myndigheter å blant annet innhente bankkunders legitimasjon og å lage kopi av legitimasjonen.
Lanserer Matkort 10

Matkort merker mat

ALTA/SJØVEGAN: Marit Barbo fra MerkMaten AS presenterer Matkort for å gjøre det enklere for privatpersoner, arrangører og dugnadsbakere å gjøre en forskjell for folk med matallergier og intoleranser.
Jobber 24 timer 06

De jobber 24 timer

SJØVEGAN: Kvernmo Ved AS ble observert i Sjøvegan sentrum, der de satte opp brøytestikker.
Oppbygging av folk 13

- Det er viktig og bli sett!

SJØVEGAN: I denne uka kom Sindre Kristiansen, Martine Tennholm og Solveig Skjærstein fra Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) på bedriftsbesøk til Salangen-Nyheter for å bli kjent med bedriften og å vise sin støtte til daglig leder Jon Henrik Larsen.
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS