Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
ikkeoppdrettsfiskforside

Alger fører til at oppdrettsfisk dør:

ASTAFJORD: Fiskeridirektoratet melder fra i en pressemelding at alger fører til at oppdrettsfisk dør. Hittil er problemet observert i deler av Astafjorden i Troms, inkludert Grovfjorden, Gratangen og Lavangen, og innerst i Ofotfjorden i Nordland.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Åpner nytt spa på Tennevoll:

TENNEVOLL: I går var alle velkommen til offisiell åpning av et helt ny spa i Lavangen. Fysioterapeut, Milena Szydelko (bildet) fra Polen har bodd 4 år i Norge, og ville etablere noe eget. – Det er en vanlig spa for behandling av kropp og sjel, sier hun.
Les mer
0564044_extra_betongringer_ingress

Uheldige ryggefeller ved Extra:

SJØVEGAN: På parkeringsplassen utenfor Extra Sjøvegan påkjøres enda betongringene som står rundt lyktestolpene. Daglig leder, Agnar Magne Fossbakk forteller at de nå skal vurdere andre tiltak.
Les mer
flaggenetiltoppsforside

Klare for nasjonaldagsfeiring:

SJØVEGAN: Flaggene i gatene på Sjøvegan er endelig kommet på plass, både til nasjonaldagsfeiring men også til sommerens begivenheter.
Les mer
Tor_arne_chruickshank_omsetning_ingress

Sommeren i Elvelund:

ELVELUND: Tor- Arne Chruickshank (bildet) ved Elvelund Camping har nå satt datoen for åpningen når den populære campingplassen åpner for årets sesong.
Les mer
 
NySoftisSesong_Forside

Soft-is salget i gang:

SJØVEGAN: Softis- salget allerede begynt hos Narvesen på Sjøvegan. Som er et tydelig vårtegn i Salangen, og Dag Sæther ser frem til en ny softis sesong.
Les mer
teknologifrontenforside

Salangsværing er Easymeeting-gründer:

SJØVEGAN: Hans Johan Tofteng startet sin teknologiske reise med salg av lydtjenester fra Salangen på 90-tallet. I dag er han gründer av Easymeeting som har brukere over hele verden.
Les mer
dekkskifte_yx_ingress

Skifter dekk fra morgen til kveld:

SJØVEGAN: På lang avstand kan man høre duringen av muttertrekkeren nede ved YX Sjøvegan. Det er lange og travle dager for butikksjef Brynjar Johnsen og staben hans. Dekkskifte sesongen er i full gang.
Les mer
lundgaarden_til_salgs_INGRESS2

Lund-gården åpen for nye leietakere:

SJØVEGAN: Narvesen på Sjøvegan legges ned, og med det blir lokalene i Kongsveien 78 ledige i september. – Det er synd hvis det blir helt tomt der, sier eier av bygget, Vibeke Lynum.
Les mer
Paskesalget_Forside

En god uke for næringslivet:

SJØVEGAN: Næringslivet i Salangen kjenner at påsketiden har begynt. Folk nyter godt av påsketilbudene i Sjøvegan, alt fra bokser med brus til selvfølgelig gule dekorasjoner.
Les mer
droneelvenesforside

Luftfartshistore skal skrives på Evenes:

STAVANGER/ELVENES: Hvis alt går etter planen vil det skrives luftfartshistorie i Salangen denne våren når Ehang Scandinavia skal gjøre den første godkjente flyvingen i den vestlige verden med autonome passasjer-droner. Planen er at dette skal skje på Elvenes.
Les mer
 
studiesenteret_hvaskjer_INGRESS2

OsloMet har kjøpt opp domenet:

SJØVEGAN: For litt siden ble det kjent at Studiesenteret.no sine aksjer ble kjøpt opp av OsloMet. Ca. 40 studiesentre, inkludert det i Salangen står en ny framtid i vente.
Les mer
arena_elvenes_varrengjoring_ingress

Fylkeskommunen gir 860 000 kroner:

ELVENES: Salangen kommune som har driftsansvaret for Arena Elvenes har fått bevilget 860 000 kroner til forprosjekt for Arena Elvenes.
Les mer
 
Anananas_lotta_ingressss

Rema 1000 med en uvanlig nyhet:

SJØVEGAN: Nede på Rema 1000 har de fått inn en potteplante litt utenom det vanlige. De har fått inn ananas potteplanter. – De er utrolig stilige, sier kjøpmann Ann-Charlotte Selmersson (bildet).
Les mer
damenes_aften_2019_ingress

Motevisning, tapas og sang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det topp stemning inne i aulaen på Strandsenteret når femti damer var samlet rundt bordet i anledning Damenes aften. Her var det servering av tapas, lokal underholdning fra to damer fra viseklubben Baluba og motevisning.
Les mer
 
coop_millfisk (1)

Nytt samarbeid for folkefestivalen:

SJØVEGAN: Coop Nord SA har inngått et samarbeid med Millionfisken og i neste nummer av medlemsbladet til Coop som treffer postkassen i løpet av uke 14 vil det medfølge et spesielt tilbud hvor medlemmer kan få kveldspass til redusert pris.
Les mer
CATO

Diskuterte handelsnæringens utfordringer:

SJØVEGAN: På tirsdag ble det avholdt et møte blant handelsnæringen på Sjøvegan. Der ble framtidige utfordringer for sjøvegan som et handelssted diskutert samt at Knut Ravlo ved UiT holdt et foredrag om globalisering, urbanisering og digitalisering.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS