Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
arena_elvenes_varrengjoring_ingress

Fylkeskommunen gir 860 000 kroner:

ELVENES: Salangen kommune som har driftsansvaret for Arena Elvenes har fått bevilget 860 000 kroner til forprosjekt for Arena Elvenes.
Les mer
Anananas_lotta_ingressss

Rema 1000 med en uvanlig nyhet:

SJØVEGAN: Nede på Rema 1000 har de fått inn en potteplante litt utenom det vanlige. De har fått inn ananas potteplanter. – De er utrolig stilige, sier kjøpmann Ann-Charlotte Selmersson (bildet).
Les mer
damenes_aften_2019_ingress

Motevisning, tapas og sang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det topp stemning inne i aulaen på Strandsenteret når femti damer var samlet rundt bordet i anledning Damenes aften. Her var det servering av tapas, lokal underholdning fra to damer fra viseklubben Baluba og motevisning.
Les mer
coop_millfisk (1)

Nytt samarbeid for folkefestivalen:

SJØVEGAN: Coop Nord SA har inngått et samarbeid med Millionfisken og i neste nummer av medlemsbladet til Coop som treffer postkassen i løpet av uke 14 vil det medfølge et spesielt tilbud hvor medlemmer kan få kveldspass til redusert pris.
Les mer
CATO

Diskuterte handelsnæringens utfordringer:

SJØVEGAN: På tirsdag ble det avholdt et møte blant handelsnæringen på Sjøvegan. Der ble framtidige utfordringer for sjøvegan som et handelssted diskutert samt at Knut Ravlo ved UiT holdt et foredrag om globalisering, urbanisering og digitalisering.
Les mer
extra_kulturknappen_artiklkelfoto

Liten knapp med stor betydning:

SJØVEGAN: Det er ikke ukjent at Extra Sjøvegan viser sin innovative side. Denne gangen er det en mer praktisk videreutvikling av postkassene for pantelappene som de hadde tidligere, hvor kunder kan donere til det lokale kulturlivet.
Les mer
TURSITER_PA_BESOK_INGRESS4

Stoppet i Sjøvegan på opplevelseferd:

SJØVEGAN: På fredag dukket det opp en livlig gjeng ved Lundbrygga. Det var turister fra Kina som så etter fantastiske opplevelser som de bekreftet var nok av, også her i Salangen.
Les mer
 
morsdagsblomster_susanne_ingress

Alt klart til morsdag:

SJØVEGAN: I morgen søndag er det tid for å hedre mødre, og en av tradisjonene forbundet med dette er å gi blomster som gave. På Sjøvegan er dekoratørene ved Anitas Blomster i full gang med forberedelsen til den store dagen.
Les mer
mattilsynet_mix_big

Utbyggingen er rett rundt hjørnet:

SJØVEGAN: Det jobbes nå intenst med planleggingen av utbyggingen av Mix Sjøvegan. Daglig leder Mazhar Iqbal forteller at han har store forventninger og at det nå nærmer seg midlertidig stengning av butikken.
Les mer
sjoveganhytta_soker_folk_ingress

Sjøveganhytta i stor vekst:

SJØVEGAN: Hus- og hytteleverandøren Sjøveganhytta AS søker nå etter flere tømrere. Styreleder Tor Christian Cruickshank forteller at de har mange prosjekter pågående, og dermed mulighet for flere snekkere.
Les mer
coop_pressefoto_ingress

Hvem fortjener frivillighetprisen i år?:

SJØVEGAN: Coop Nord deler også i år ut Frivillighetsprisen på hele 50 000 kroner. I den forbindelse søker de nå etter kandidater fra hvert distrikt der Coop Nord har sin virksomhet.
Les mer
 
softis14_big

Har driftet kiosken i Sjøvegan i 11 år:

SJØVEGAN: Til sommeren går Dag Sæther sin driftskontrakt ut med Reitan Convenience, og etter det blir han å gi seg. Sæther har drevet kiosken siden 2008. Nå håper han at nye drivere kan ta over kioskdriften.
Les mer
broyting_video_ingress

Maskinentreprenør i media-bransjen:

SJØVEGAN: Sjøvegan Maskin og Transport AS har lagt ut en video på Youtube som viser flotte droneklipp fra når de brøyter veien. – Det kan hende det blir flere videoer etter hvert, sier daglig leder Cato Sørensen.
Les mer
 
lise_janita_visit_narvik_ingress

Visit Narvik kommer til Fjellkysten:

SOLØY: Den 14. februar kommer Visit Narvik til Lavangen for å avholde møte for politikere, næringsutviklere og reiselivsaktører i tillegg til andre interesserte fra både Salangen, Lavangen, Bardu og Gratangen som også er invitert.
Les mer
innbydene_fruktavdeling_ingress

Sunn satsing hos Extra Sjøvegan:

SJØVEGAN: Extra Sjøvegan får skryt for sitt arbeid i fruktdisken. Ikke bare består den av et rikelig utvalg av fargerike frukt og grønnsaker, men den ser også meget forlokkende ut med sitt dekorerte smaksprøve-fat.
Les mer
 
Janita Nilsen og Marita Hansen representerte Ibestad på stand under Karrieredagen på UIT i Harstad.

Ibestad HSO på universitetet:

SJØVEGAN: Torsdag var representanter fra helse og omsorgtjenesten i Ibestad kommune og fremmet sin arbeidsplass under den årlige karrièredagen på Universitetet i Tromsø avdeling Harstad.
Les mer
hurtigbaat_ingress

Ingen buss for båt i distriktene:

HAMNVIK: Ordfører på Ibestad, Dag Sigurd Brustind ser seg nå lei av at det ikke settes opp buss for båt i distriktene når hurtigbåten er innstilt. Han har nå sendt inn skriftlig sak til fylkeskommunen om klage på denne forskjellsbehandlingen.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS