Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Noen julesportslige tips

Sport 1 på Sjøvegen gir også tips til folk som er midt i julehandelen. Jula er like rundt hjørnet, og sportsbutikken på Sjøvegan gir gode råd til de som enda ikke har fått i sammen alle julegavene.


Julen er mindre enn en uke unna, og det er i denne siste uken at Sport 1 på Sjøvegan får mest omsetning enn hele resten av året. Ansatt i butikken, Ronny Jensen og Eirik Torgensen er sikker på at i neste uke blir det storhandel i butikken. Butikken tilbyr nemlig et stort arsenal av julegaver, men gir tre tips til hva som er mest populært.


Varme tips
Det første tipset er Dunjakker. Disse jakkene er gode og varme, og finnes i mange farger og størrelser. Jakken har gode salg i butikken, og blir sterkt anbefalt i den kalde vintertiden. Tips nummer to er ullundertøy. Disse finnes i alle størrelser. Ull-undertøyene finnes i en overdel og en underdel, og Sport 1 har i jul gitt et godt tilbud til de som kjøper både overdel og en underdel. De som kjøper begge deler får nemlig produktene til 50 kroner billigere pris. Disse undertøyene er noe av det som blir mest solgt.


Daskevotter
Det siste tipset er såkalte "Daskevotter". - Disse vottene er meget behagelig, forteller Ronny Jensen. Daskevottene finnes også i forskjellige farger, og de holder hendene gode og varme i vinteren. - Det er alltid hyggelig å komme innom å slå av en prat med folk som trenger råd til gavene, avslutter Ronny Jensen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn