Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
bernt_egil_ingressss
Nylig ble Salangen Rødt stiftet. Til nå har partiet kun bestått av et interimstyre, i ledelse av Bernt-Egil Berntzen. Nå leter de etter flere politisk likesinnede salangsværinger til å finne sin plass i det nyetablerte partiet.

Salangen Rødt:

Ny-etablert parti i Salangen

SJØVEGAN: Nylig ble Salangen Rødt stiftet. Til nå har partiet kun bestått av et interimstyre, i ledelse av Bernt-Egil Berntzen. Nå leter de etter flere politisk likesinnede salangsværinger til å finne sin plass i det ny- etablerte lokalpartiet.


Nasjonalt sett er Rødt blant de partiene som har erfart størst økning i sine medlemslister de siste årene, og nå har også Salangen fått sitt eget lokalparti. Helt ny- etablerte Salangen Rødt består foreløpig kun av et interimstyre, hvor Bernt-Egil Berntzen sitter som leder frem til et styre er valgt. – I dag er det ganske åpenbart at det er en gruppe partier som har stukket av med makt og penger, igjen sitter en gruppe og det er der vi finner de som trenger samfunnets felleskap mest, sier Berntzen til nettavisen. 


Trygghet til de svakeste
Rødt er et av de få partiene med klare prinsipper og visjoner om hvordan samfunnet skal se ut. Rødt sine mål er å dekke de viktige behovene før det skal deles ut store midler til næringslivet. - Det er viktig å legge rom for trygghet for de svakeste i samfunnet, ha gode skoler som er egnet for alle, og en velfungerende helsetjeneste, opplyser Berntzen.


Enda mulighet for å stille til høstens valg
For å kunne stille til kommunevalget må partiene ha sine valglister klare til mandag 1. april, klokken 12:00. Det er enda tid igjen for at Salangen Rødt kan stille med en vedtatt liste med ordførerkandidat til det kommende kommunestyrevalget. Fra og med torsdag, 28. mars vil Salangen Rødt være godkjent som lokallag av det politiske partiet Rødt. – Alle som måtte være interessert i å melde seg inn i Salangen Rødt, og ta del i vår politikk kan gjerne ta kontakt med meg omgående, opplyser Bernt-Egil avslutningsvis. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS