Det er fint å se at de gamle erverdige bygningen blir tatt vare på. - Det er klar at vi må ta vare på dette bygget. Synes nå selv at dette er et av de fineste byggene i sentrum av
Sjøvegan,  så dette må vi prøve å vedlikeholde og pusse opp litt, sier eier Vibeke Lynum til nettavisen. Foreløpig og i denne runden blir det bare utvendig maling i følge Lynum. - Innvendig får vi ta senere. Den utvendige malingen står jeg selv for og min onkel Roy Steinsund, og han gjør dette vederlagsfritt for å hjelpe meg, sier en takknemmelig Vibeke til nettavisen.


Aktivitet.
I flere år har jo Narvesen vært i dette bygget, men er nå lagt ned og flyttet ut. - Akkurat nå står butikklokalene i bygget tomme, men det blir snart aktivitet igjen. En ny butikk skal snart starte opp. Innholdet i denne butikken skal være tur og jakt utstyr. Det er en salangsværing som flytter tilbake og skal starte opp her. Jeg er jo veldig glad for at det, siden det er så snart etter at Narvesen flyttet ut, så blir det en ny etablering, sier Vibeke Lynum avsluttende. Rune Kristoffersen som skal flytte inn, sier at han vil åpne før jul.