Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ny og stor FK-butikk

Nybygg klart til våren

En glad butikksjef for Felleskjøpet på Sjøvegan, Lars-Kai Nordmo (bildet) kan i dag fortelle at de nye butikk-lokalene til Felleskjøpet på Sjøvegan vil stå klare til 16.mai neste år.På bildet: Lars-Kai Nordmo kan stolt vise fram butikktegningene for de nye lokalene på Sjøvegan


Felleskjøpet Sjøvegan har overtatt de gamle kornlagrene til Hans Lund i sentrum. Det er det i dag en ny og gammel del av bygget. En del av lagrene kommer til å bli revet bort når den nye butikken nå skal ta form. Her vil den nye butikken komme. Dette forteller Lars-Kai Nordmo ovenfor nettavisen i dag. I dag står det mange gamle varer inne i lokalitetene som skal ombygges. Disse skal førstkommende søndag, under førjulsåpent til handelsstanden selges bort i et stort ryddesalg hos Felleskjøpet på Sjøvegan.


Ser fram til flyttingen
Lars-Kai ser fram til at arbeidet med å flytte FK-butikken kan starte. - Det har vært en lang vei fra da jeg begynte her på Sjøvegan i 2003 så har jeg arbeidet med å få en ny butikk. Og endelig blir det ny butikk, konstaterer Nordmo. Jeg ser fram til å få flyttet inn i ordentlige lokaler, der vi kan få visst det vi driver på med, sier han.


På bildet: Her er tegningene for den nye Fk-butikken på Sjøvegan.


Stor butikk
Den nye butikken til Lars-Kai og de andre ansatte i Felleskjøpet på Sjøvegan, vil bli på rundt 330 kvadratmeter. - Dette blir ganske så stort i forhold til det vi hadde på gamle-tomten, der vi hadde knapt 100 kvadratmeter. Og dette blir helt nytt, og jeg tror vi blir kjempefornøyd med dette, sier Lars-Kai Nordmo ovenfor nettavisen. I dag holder Felleskjøpet til i den gamle Lund-ekspidisjonen på Sjøvegan vis-a-vis Maxi Miljø.
Alle foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn