Norsk Tipping-skiltet ved den gamle Lund-butikken i krysset på Sjøvegan ble i fjor utsatt for hærverk. Nettavisen fant dessverre aldri grunnen bak at det fargerike krysset skulle få gjennomgå som det da gjorde. Teoriene florerte om det kanskje var noen som ikke var helt fornøyd med mangelen på telefon fra Norsk Tipping, og deretter reagerte med et målrettet steinsprang. For 3 uker siden dukket derimot en ny utgave av skiltet fram, som en ivrig tipser skrøt varmt av, og mente var mye mer stilfull enn den tidligere utgaven. 

nytt_tippeskilt_INGRESS2.jpg
Belysningen vises ikke særlig godt, ettersom bildet ble tatt på dagtid, men snakkisen blant lokalbefolkningen gir antydninger til at logoskiftet var på sin plass. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Logoskifte
Siden oktober 2018 har Norsk Tipping flagget med sin nye logo, som ble mye omtalt, ettersom den 20 år gamle logoen som folk flest var kjent med plutselig fikk et nytt utseende. Nå pryder den nye logoen den gamle Lund-butikken i krysset på Sjøvegan med et mykt og varmt lys, og forhåpentligvis får denne utgaven være i fred.

Les også:

- Tippeskilt ødelagt